Transformarea radicală a Biancăi Drăgușanu: Regrete și măsuri pentru remedierea situației
Bianca Drăgușanu, în vârstă de 43 de ani, a trecut prin numeroase intervenții estetice, dar una dintre acestea a avut un impact negativ asupra aspectului său. Fosta prezentatoare de televiziune a declarat că și-a tatuat sprâncenele, un lucru pe care acum îl regretă profund.
„Cred că nu există niciun lucru mai prostesc în lumea asta decât să-ți tatuezi sprâncenele sau să-ți faci machiaje permanente. Nu faceți asta niciodată la nimeni, niciunde. Este cel mai mare regret al vieții mele și mă chinui foarte tare ca să scap de ele, dar încet, încet voi scăpa”, a spus Bianca.
Drăgușanu a subliniat că, în ultimele 2-3 ani, a avut un proces dureros și costisitor pentru îndepărtarea acestor tatuaje, menționând: „Nu vă tatuați, nu vă faceți microblanding, nu există asta. Sunt într-un proces de vreo 2-3 ani în care mă chinui efectiv să scot niște tatuaje mizerabile, grotești, care m-au mutilat efectiv.”
Bianca a explicat și că regretă și alte intervenții, inclusiv cele făcute la buze și ochi, adăugând: „Dacă ți-ai mai făcut și la ochi un eyeliner din ăla super grotesc, te-ai automutilat, ca să știi de la mine.”
Măsuri luate pentru corectarea greșelilor
În încercarea de a remedia situația, Bianca Drăgușanu a început un proces de îndepărtare a tatuajelor permanente. „Costă o grămadă de bani să le scoți, o grămadă de timp și te și chinui, frate, rău de tot”, a adăugat ea.
Regimul de întreținere
Pe lângă aceste intervenții, Bianca a solicitat ajutorul unui medic nutriționist pentru a-și crea un regim personalizat, care să o ajute să se mențină în formă. Cu ajutorul dietei „colibri”, reușește să slăbească trei kilograme în doar câteva zile. Medicul nutriționist a elaborat un meniu special pe care Bianca l-a împărtășit cu fanii săi.
Planul de masă al Biancăi Drăgușanu
Mic dejun: Un pahar cu apă cu 30 de minute înainte de masă, omletă din 2 ouă și 60 grame de ciuperci.
Gustare: 200 grame kiwi cu 50 grame nuci.
Prânz: Un pahar de apă cu 30 minute înainte de masă, 40 grame hrișcă plus 150 grame salată.
Gustare: Un măr verde.
Cina: Un pahar cu apă înainte de masă, 150 grame de carne de vită și 150 de grame de salată caldă de legume.