Prețurile cozonacilor de Paște oferite de Gabriela Cristea și Laura Cosoi: O comparație delicioasă!
Gabriela Cristea a atras atenția prin cozonacii săi, în special cel cu fistic, care a fost lăudat de clienți pe internet. Cu Paștele apropiindu-se, curiozitatea a crescut în rândul consumatorilor privind prețurile și ingredientele cozonacilor făcuți de vedete.
Ingrediente utilizate
Gabriela Cristea a declarat: „Folosim numai ingrediente premium în produsele noastre: unt, ouă free range, lapte bio, cremă de fistic sau gianduia, nuci și fructe din surse locale. Fără premixuri, fără compromisuri. Rețeta noastră se bazează pe răbdare, iar, uneori, te surprinde și forma inovatoare. Avem controlul deplin al procesului de producție, de la frământare până la ambalare, și obținem, de fiecare dată, un produs proaspăt, premium, care se păstrează în condiții optime, până la servire.”
Laura Cosoi, pe de altă parte, a explicat că „nu folosim drojdie de bere, comercială, ci «drojdie sălbatică», așa mai este numită maiaua, obținută doar din făină și din apă, printr-un proces de fermentare tradițională. Produsele de panificație cu maia nu sunt numai bune la gust, ci și foarte sănătoase.”
Prețurile cozonacilor de Paște
Conform informațiilor obținute, Laura Cosoi vinde cozonacii în lanțul de brutării al familiei sale la prețul de 96 de lei pentru un cozonac de aproape un kilogram. Comenzile pentru perioada de Paște sunt acceptate din timp, cu un avans necesar pentru rezervări.
Gabriela Cristea are un preț similar pentru un cozonac tradițional cu cremă de ciocolată și nucă, de 900 de grame, care costă 98 de lei. De asemenea, un cozonac cu mere, nucă și caramel este disponibil pentru 85 de lei, tot de 900 de grame, iar cozonacul cu fistic costă 178 de lei pentru același gramaj.